Velkommen til Oslospeiderne

Per Johan Røed gikk bort 5. september 2017 i en alder av 86 år. Krakosseter har mistet en trofast støttespiller og pådriver.

Han var født 25. juni 1931 og allerede som barn var han med sin far som var daværende hyttefut opp til Speiderhytta Krakosseter i Nittedal, som da var en stor hytte. Begynte som speider i 3.Oslo.

 

Oslospeiderne er på utkikk etter en vikar i en 40% stilling for vår Kretssekretær.

Unik mulighet på Østmarka Friluftskole!

I Uke 32 skal det arrangeres Friluftskole i Østmarka. De trenger 7 unge ledere til å hjelpe til med opplegget og arrangementet. Så om du skjenner noen eller selv er interessert i en betalt sommerjobb gå videre til Facebook siden :

Helga 10-12. februar blir det skileikkurs på Borgen, Nordhue, for rovere og ledere. Dette blir en helg med snø og ski i fokus, og dere skal få lære hvordan man kan ha det enda mer gøy på ski uansett om dere selv er dyktige på ski eller ikke.

Nissefesten vil bli holdt på Songsvann 7. desember

Vi inviterer alle småspeiderne til Oslospeiderne sin årlige Nissefest!

Kl: 18-19:30

Alle må ha med:
- Tallerken
- Skje
-Saft / drikke
-Sitteunderlag
-Lommelykt

Vi ønsker å minne om at Blåhaug har lukket påmeldingen for alle ikke-speidere ut måneden slik at dere vil kunne booke hytta først. Blåhaug er en fantastisk hytte med mange rom og moderne kjøkken, sovehemser, stor uteplass og peis inne. Førstemann til mølla!

Sider